Partyverhuur & Catering

Uden

 

Ballonpilaren huren in Uden

Op zoek naar iets unieks om uw feest mee te decoreren? Huur dan een van onze ballonpilaren! Een ballonpilaar geeft een compleet andere impressie dan een paar opgehangen ballonen. Ze zijn niet alleen leuke decoratie, het is ook een goede manier om aandacht te trekken. U kunt de ballonpilaren zowel binnen als buiten plaatsen, aan u om te beslissen wat leuker staat. Heeft u bepaalde wensen qua thema, dan is dat geen enkel probleem! Wij passen de ballonpilaren naar wens aan. Ook als u uw bedrijfsnaam of slogan wilt laten afdrukken is dat geen enkel probleem.

Transport

Wij leveren de ballonpilaren in heel Nederland en België tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die wij af moeten leggen. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Extra's

Om alles goed bij elkaar te laten passen kunnen wij de gehele aankleding van uw evenement verzorgen. Zo weet u zeker dat alles op elkaar is afgestemd en hoeft u geen gebruik te maken van verschillende bedrijven. Een groene loper met gouden afzetpaaltjes, statafels met groene rokken om het allemaal in één kleur te houden? Geen probleem! Wij hebben alles in huis om de gehele aankleding van uw feest of evenement totaal te kunnen verzorgen; partytenten, terraswarmers, tafels en stoelen. Uiteraard ook het glaswerk, serviesgoed en het bestek kunt u gemakkelijk bij ons huren.

Prijzen

Huur van ballonpilaren: op aanvraag.
 

 

Ook leuk:

© 2022 Partytools

Website door Manieu.nl