Partyverhuur & Catering

Uden

 

Hotdogkraam huren in Uden

Ben jij op zoek naar iets origineels voor jouw evenement als lunch of ter promotie van jouw bedrijf tijdens een beurs? Wat dacht je van een lekkere hotdog? Wist je dat in Amerika hotdogs onmisbaar zijn tijdens een honkbalwedstrijd. Onze hotdogmachines zijn Amerikaans en zullen veel bekijks trekken! Daarnaast is het geen alledaagse snack, waardoor iedereen wel een lekkere warme hotdog kan waarderen.

Uiteraard leveren wij ook bij de hotdogmachine de voedingswaren. Zo hebben wij de broodjes, de worsten en 3 soorten sauzen: curry, ketchup en mosterd! Wil je nog uien erbij of extra sauzen, geen probleem.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Hotdogkar huren in regio Uden
Hotdogs op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Uden Onderdeel van Partytools.nl